O NAMA

Kompanija Exxol d.o.o. prisutna je na tržištu već duži niz godina. U prvim godinama našeg rada bili smo jedan od najvećih i najpoznatijih uvoznika i distributera motornih ulja u Srbiji. Od 2001. godine, oslanjajući se na veliko iskustvo i znanje koje smo stekli o motornim uljima, započeli smo proizvodnju pod sopstvenim brendom Exxol ulja i maziva.

Danas, Exxol d.o.o. poseduje širok spektar prepoznatljivih proizvoda koji su zauzeli značajno mesto na tržištu. Zadatak koji smo sebi postavili je vrlo jednostavan - kvalitet, pristupačnost i efikasnost dostave. Verujemo da su upravo to ključni faktori za poslovni uspeh u našoj sferi delovanja, i da će nam to omogućiti da nastavimo da se dalje razvijamo i postižemo još bolje rezultate u budućnosti.

ISO standardi        Politika IMS

Visok kvalitet svih ulja koja silaze sa proizvodnih traka osiguran je blendiranjem komponenata najpoznatijih proizvođača aditiva u svetu: Lubrizol, Infineum i dr. Pristupačnost proizvoda postižemo pažljivim pozicioniranjem odnosa cene i kvaliteta kojim osiguravamo da svaki korisnik naših proizvoda dobije najbolje moguće za uloženo, dok je brzina dostave polako postala naš zaštitni znak.

Sada, nakon više od 15 godina uspešne proizvodnje, sa konstantnim beleženjem rasta broja kupaca i dokazanim kvalitetom na tržištu, Exxol zapošljava više desetina ljudi, ima ozbiljan vozni park i razvijenu uspešnu distributivnu mrežu širom zemlje i u okruženju.