O NAMA

Kompanija Exxol d.o.o. prisutna je na tržištu već duži niz godina. U prvim godinama našeg rada bili smo jedan od najvećih i najpoznatijih uvoznika i distributera motornih ulja u Srbiji. Od 2001. godine, oslanjajući se na veliko iskustvo i znanje koje smo stekli o motornim uljima, započeli smo proizvodnju pod sopstvenim brendom Exxol-ulja i maziva.

 

 

Danas, Exxol d.o.o. poseduje širok spektar prepoznatljivih proizvoda koji su zauzeli značajno mesto na tržištu. Zadatak koji smo sebi postavili je vrlo jednostavan - kvalitet, pristupačnost i efikasnost dostave. Verujemo da su upravo to ključni faktori za poslovni uspeh u našoj sferi delovanja, i da će nam to omogućiti da nastavimo da se dalje razvijamo i postižemo još bolje rezultate u budućnosti.

ISO standardi        Politika IMS

 


 

Visok kvalitet svih ulja koja silaze sa proizvo­dnih traka osiguran je blendiranjem kompo­nenata najpoznatijih proizvođača aditiva u svetu. Pristupačnost proizvoda postižemo pažljivim pozicioniranjem odnosa cene i kvaliteta kojim osiguravamo da svaki korisnik naših proizvoda dobije najbolje moguće za uloženo, dok je brzina dostave polako postala naš zaštitni znak.


Sada, nakon više od 20 godina postojanja, sa konstantnim beleženjem rasta broja kupaca i doka­zanim kvalitetom na tržištu, Exxol zapošljava značajan broj ljudi, ima zavidan vozni park i razvijenu uspešnu distri­butivnu mrežu širom zemlje i u okruženju.